Prev Nasledujúca

Plastový klinec ECO

Odborné poradenstvo pri výbere zatrávňovačov

Potrebujete poradiť s výberom?

Zanechajte nám svoje telefónne číslo a my sa Vám ozveme.

     Revolúcia v záhradnom dizajne s Plastovým klincom EKO! 

    Máte už dosť toho, ako sa Vaše záhradné obrubníky neustále posúvajú alebo nakláňajú? Nechajte nás predstaviť Vám dokonalé riešenie – Plastový klinec EKO.

    Vyrobený z kvalitného recyklovaného plastu, náš klinec je ideálny na upevnenie neviditeľných, zapustených záhradných obrubníkov série EKO do mäkkého terénu, ako je zemina alebo štrk. Či už plánujete rovné línie alebo zložité zákruty, s naším produktom zabezpečíte, že každý kúsok vašej záhrady bude pevne na svojom mieste.

     Výhody Plastového klinca EKO

    Vysoká odolnosť a dlhá životnosť
    ✅ Jednoduchá inštalácia bez potreby špeciálnych nástrojov
    Flexibilita použitia pre obrubníky EKO, uchytenie rôznych materiálov, geotextílí, geomreží,…
    Ekologická voľba z recyklovaného plastu
    Estetický vzhľad, ktorý neovplyvní krásu vašej záhrady

    ROZMERY: Priemer: 1 cm Výška: 18cm | BALENIE: 50ks (možno objednať aj menšie množstvo)

    Nečakajte a zabezpečte svoje záhradné obrubníky kvalitným a ekologickým riešením ešte dnes! 

    Vaša cena

    0,12 

    Igor Haluška

    17.06.2024

    Na parkovisku s rozlohou 500 m² v areáli SAD sme použili zatrávňovače N50 PLUS pre zamestnancov a zásobovanie. Naši pracovníci si veľmi pochvaľovali prácu s týmito zatrávňovačmi, pretože sú ľahké a manipulácia s nimi je jednoduchá. Kládli ich po štyroch naraz priamo z paliet, čo výrazne urýchlilo celý proces. Výsledný efekt je vynikajúci a parkovisko vyzerá skvelo. Odporúčam nákup.

    Ján Dragan

    17.07.2024

    Odporúčam tento e-shop. Kupoval som Multigravel a obrubník EKO. Vedia rýchlo odpovedať na otázky, poradili presne produkt, aký som potreboval. Majú výhodné ceny a transparentnú komunikáciu. Odporúčam. 

    Lucia Trnkócyová

    07.08.2024

    Som veľmi spokojná s kvalitou zatrávňovačov, konoše sú konečne v suchu. Je to veľký rozdiel. Koňom sa lepšie stojí aj pracuje na zatravňovačoch, počas daždov nemáme vo výbehoch blato.

    Juraj Kolský

    13.08.2024

    Skvelý servis. Predajca vie super poradiť takže, nakoniec som ušetril 2x lebo som chcel niečo, čo mi nebolo treba. Majú super ceny hlavne pri paletovom odbere. Odporúčam

    Upevnite svoju záhradu s Plastovým klincom EKO – Ekologické a pevné riešenie!

    Plastový klinec EKO 180 je plastový klinec na kotvenie plastových obrubníkov EKO, netkaných textílií, záhradných látok, záhradných okrajov a pod. Predstavujeme Vám riešenie, ktoré zmení váš pohľad na záhradný dizajn a uľahčí Vám prácu s obrubníkmi ako nikdy predtým. Klinec EKO je špeciálne navrhnutý pre upevnenie neviditeľných, zapustených záhradných obrubníkov série EKO, do mäkkého terénu, ako je zemina alebo štrk. S týmto produktom zabezpečíte, že Vaše záhradné obrubníky budú pevne držať na svojom mieste bez ohľadu na poveternostné podmienky alebo zmeny v teréne.

    Jednoduchosť inštalácie je kľúčová

    S našimi plastovými klincami EKO s dĺžkou 18 cm z recyklovaného plastu, dosiahnete profesionálny výsledok bez potreby špeciálnych nástrojov alebo zložitých postupov. Stačí použiť obyčajné kladivo a Vaša práca bude hotová v priebehu okamihov. Nech už plánujete akúkoľvek zmeny v dizajne Vašej záhrady, náš plastový klinec je tu, aby Vám pomohol realizovať Vašu víziu. Či už ide o rovné línie alebo zložité zákruty, s naším produktom zabezpečíte, že každý kúsok Vášho obrubníka bude pevne na svojom mieste.

    Kotva ECO 25cm na upevnenie tkaniny

    Výhody nášho plastového klinca

    1. Vysoká odolnosť a dlhá životnosť – Vyrobené z kvalitného recyklovaného plastu, naše klince sú navrhnuté tak, aby vydržali roky používania bez potreby výmeny.
    2. Jednoduchá inštalácia – S minimálnym náradím a bez potreby špeciálnych zručností môžete ľahko upevniť vaše záhradné obrubníky.
    3. Flexibilita použitia – Či už potrebujete upevniť rovný diel obrubníka alebo sa vyrovnávať so zložitejšími tvarmi, naše plastové klince EKO sú ideálne pre každú situáciu.
    4. Ekologická voľba – S využitím recyklovaného plastu nielenže zabezpečíte pevnosť vašich obrubníkov, ale prispievate aj k ochrane životného prostredia.
    5. Estetický vzhľad – Naše plastové klince EKO sú navrhnuté tak, aby boli po inštalácii takmer neviditeľné, čím neovplyvnia vzhľad vašej záhrady.

    Nečakajte, až Vám poveternostné podmienky alebo čas ukážu, že Vaše obrubníky potrebujú lepšie upevnenie. Investujte do našich plastových klincov a užívajte si pevné, stabilné a esteticky príťažlivé záhradné obrubníky po celé roky. V prípade otázok nás kontaktujte, radi Vám poradíme!

    Názor odborníka

    majiteľ e-shopu www.plastovezatravnovace.sk

    Ak hľadáte spoľahlivý a pritom jednoduchý spôsob, ako upevniť plastové obrubníky vo svojej záhrade potom vám predstavujem plastový klinec EKO – vášho nového pomocníka pri skrášľovaní záhrady! . Vďaka jeho odolnosti a dlhej životnosti si môžete byť istý, že vaše obrubníky zostanú na svojom mieste po dlhé roky.  Inštalácia je úplne jednoduchá! Nepotrebujete žiadne špeciálne nástroje ani odborné znalosti.  A aby toho nebolo málo, plastový klinec EKO je vyrobený z recyklovaného plastu, takže chránite aj životné prostredie. A vďaka nenápadnému vzhľadu splynie s okolím a neovplyvní krásu vašej záhrady. Vyberte si plastový klinec EKO – pre pevne uchytené obrubníky, jednoduchú inštaláciu a ohľad na našu planétu!

    Súvisiace produkty

    Kotva ECO 25cm na upevnenie tkaniny
    Plastový klinec ECO

    0,12 0,14 

    Select options