Prev Nasledujúca

Plastový zatrávňovač N50 PRO

Odborné poradenstvo pri výbere zatrávňovačov

Potrebujete poradiť s výberom?

Zanechajte nám svoje telefónne číslo a my sa Vám ozveme.

    Plastový zatrávňovač N50 PRO – parkoviská a príjazdové cesty pre kamióny a ťažkú techniku bez blata a vody!

    Potrebujete spevniť parkovisko pre Váše kamióny lebo už Vás nebavia neustále zablatené kolesá? Hľadáte jednoduché a účinné riešenie, ktoré Vás raz a navždy zbaví zablatených áut a státí vo vode? Potom sú plastové zatrávňovače N50 PRO určené presne pre Vás! Spevnia parkoviská, príjazdové cesty, logistické plochy pre ťažkú nákladnú dopravu a zároveň Vás zbavia zablatených vozidiel. Zatrávňovač N50 PRO je vhodný pre každý typ dopravy lebo s hrúbkou stien až 6mm je to náš najodolnejší zatrávňovač!

    ROZMERY:

    📏Dĺžka: 50 cm 📏Šírka: 50 cm 📏Výška: 5 cm 📏Spotreba na 1m²:  4 ks

    💪Nosnosť: 650t/m² 🔨Paleta: 48m² (120x100x210cm – cca 460kg)

    🛒 Objednajte teraz a využite dopravu zdarma pri odbere 1 palety a viac!

    0 - 239 ks

    4,30 

    240 - 719 ks

    3,90 

    Nad 720 ks

    3,70 

    Vaša cena

    4,30 

    Igor Haluška

    17.06.2024

    Na parkovisku s rozlohou 500 m² v areáli SAD sme použili zatrávňovače N50 PLUS pre zamestnancov a zásobovanie. Naši pracovníci si veľmi pochvaľovali prácu s týmito zatrávňovačmi, pretože sú ľahké a manipulácia s nimi je jednoduchá. Kládli ich po štyroch naraz priamo z paliet, čo výrazne urýchlilo celý proces. Výsledný efekt je vynikajúci a parkovisko vyzerá skvelo. Odporúčam nákup.

    Ján Dragan

    17.07.2024

    Odporúčam tento e-shop. Kupoval som Multigravel a obrubník EKO. Vedia rýchlo odpovedať na otázky, poradili presne produkt, aký som potreboval. Majú výhodné ceny a transparentnú komunikáciu. Odporúčam. 

    Lucia Trnkócyová

    07.08.2024

    Som veľmi spokojná s kvalitou zatrávňovačov, konoše sú konečne v suchu. Je to veľký rozdiel. Koňom sa lepšie stojí aj pracuje na zatravňovačoch, počas daždov nemáme vo výbehoch blato.

    Juraj Kolský

    13.08.2024

    Skvelý servis. Predajca vie super poradiť takže, nakoniec som ušetril 2x lebo som chcel niečo, čo mi nebolo treba. Majú super ceny hlavne pri paletovom odbere. Odporúčam

    Parkovisko pre nákladné autá až do 40 ton? Žiadny problém s plastovými zatrávňovačmi N50 PRO! 

    Parkoviská pre požiarnu techniku a ťažké nákladné vozidlá N50 PRO

    ✅ VÝHODY:

    1. ✅Univerzálny plastový zatrávňovač N50 PRO pre najväčšie zaťaženie ako logistické parkoviská, firemné kamionové parkoviská, hotelové parkoviská, príjazdové cesty.
    2. ✅Kompaktný rozmer 50 x 50 x 5 cm a pevný zámok – nepotrebujete žiadne obrubníky alebo ohraničenie.
    3. ✅Extrémna odolnosť – vysoká nosnosť do 650t/m².
    4. ✅ Variabilné výplne: Tráva, štrk, škvára, okrasný kameň a mnoho ďalších.
    5. ✅Dlhá životnosť 25 rokov a viac
    6. ✅Jednoduchá manipulácia a doprava, ľahká váha.
    7. ✅Ochrana kameniva pred vymývaním počas dažďov. 
    8. ✅Rýchla a jednoduchá montáž svojpomocne. Až 50x rýchlejšia ako pri zámkovej dlažbe.
    9. ✅Vysoká drenážna priepustnosť až 86% pre vodu, neobmedzujú vsakovanie zrážok. Ochrana kameniva pred vymývaním počas dažďov. Zabraňujú tvorbe kaluží a blata. Voda vsakuje na mieste kde spadne.
    10. ✅Ekologické riešenie – vyrobené z recyklovaných surovín mixu PE a PP.

    ❌ NEVÝHODY:

    1. ❌Mierne vyššia cena oproti obyčajným zatrávňovačom s voľným zámkom, základnej sérii N alebo základnej zámkovej dlažbe. 

    pevné parkovisko s N50 PRO

    Plastový zatrávňovač N50 PRO vyrieši Vaše problémy s blatom a vodou na parkovisku či príjazde k Vášmu domu – firme

    1. Koniec s blatom a kalužami – Už žiadne špinavé topánky a zablatené autá. S našim zatrávňovačom N50 pro sa stanú blato a kaluže na Vašom parkovisku minulosťou. Povrch bude vždy suchý a čistý.
    2. Spevnená plocha pre najťažšiu techniku – Potrebujete parkovisko, ktoré unesie aj ťažké kamióny a požiarne autá? Plastový atrávňovač N50 PRO je presne to, čo hľadáte. Vďaka vysokej nosnosti až 650ton/m2 si hravo poradí aj s najväčšou záťažou.
    3. Žiadne jamy a výmole – Rozlúčte sa s večným zasypávaním dier na parkovisku. Vďaka prepracovanej konštrukcii zatrávňovača N50 PRO sa vyhnete tvorbe jám a výmoľov. Vaše parkovisko bude rovné ako stôl.
    4. Efektívny odvod vody – Počas dažďa sa Vám na parkovisku nebudú tvoriť mláky. Zatrávňovač N50 PRO je integrovaný drenážny systém, ktorý prepúšťa vodu do drenážnej vrstvy Vášho parkoviska. Povrch bude suchý a bez blata aj bezprostredne po daždi.

    S naším zatrávňovačom N50 pro získate dokonalé parkovisko, po akom ste vždy túžili. Stabilný, čistý povrch bez blata, kaluží a výmoľov, ktorý zvládne aj tú najťažšiu techniku. Investujte do kvalitného riešenia, ktoré Vám vydrží desaťročia. Objednajte si zatrávňovač N50 PRO ešte dnes a už zajtra sa môžete tešiť z Vášho nového parkoviska!

    logistické parkovisko pred obchodným domom, parkovanie pre zákazníkov obchodného centra

    Chcete parkovisko, ktoré vydrží naväčšiu záťaž roky? N50 PRO si poradí aj s kamiónmi!

    Zabudnite na popraskaný asfalt a blato po daždi! Plastové zatrávňovače N50 PRO predstavujú ideálne riešenie pre parkoviská firiem s ľahkou aj ťažkou technikou. Tieto zatrávňovače sú navrhnuté tak, aby hravo zvládli každodennú záťaž. Osobné autá a dodávky pre nich predstavujú hračku.

    Potrebujete parkovať ťažšie vozidlá?

    Žiadny problém! N50 PRO unesú bez problémov aj nákladné autá s hmotnosťou až do neuveriteľných 40 ton. Ťažké nákladné vozidlá, hasičské autá a iná technika nerobí týmto plastovému zatrávňovaču N50 PRO žiadny problém. Zatrávňovače N50 PRO prešli náročnými testami, ktoré potvrdili ich extrémnu odolnosť. S nosnosťou až 650 ton na meter štvorcový sa nemusíte obávať o ich životnosť. Vášmu parkovisku zaručia dlhé roky bezproblémového fungovania a to všetko pri zachovaní estetického vzhľadu zelenej plochy.

    Investícia, ktorá sa oplatí:

    Vyberte si zatrávňovače N50 PRO a doprajte svojej firme parkovisko, ktoré bude nielen odolné, ale aj vizuálne príťažlivé. Ušetrite si starosti s opravami a užívajte si dlhodobé riešenie, ktoré splní všetky vaše požiadavky.

    plastový zatrávňovač N50 pro pre logistické plochy

    Zabudnite na blato a výmole! Plastový zatrávňovač N50 PRO má pevný zámok.

    Pevné zámky na plastových zatrávňovačoch N50 PRO sú malé spojky, ktoré držia jednotlivé kusy dlažby  pevne pokope. Predstavte si to ako stavebnicu, kde jednotlivé diely zapadajú do seba cez drážku a výstupok ako puzzle. Tak vytvárajú jeden veľký a stabilný povrch. Tieto zámky zabezpečujú, že sa mriežky nepohnú ani nerozpoja, keď po nich budete jazdiť autom alebo chodiť. Vďaka nim je parkovisko pevné a rovné, bez rizika vytvorenia nerovností.

    Plastový zatrávňovač N50 PRO má kompaktné rozmery 50 x 50 x 5 cm, s ktorými jednoducho a presne spevníte plochu Vášho parkoviska. Vďaka týmto rozmerom minimalizujete odpad, ktorý by inak vznikal pri rezaní zatrávňovača na potrebný tvar a veľkosť. Ich vysoká nosnosť až 650 ton na meter štvorcový zaručuje, že bez problémov zvládnu váhu osobných aj dodávkových vozidiel. Hrúbka vonkajších stien je 6 mm, vnútorných 6 mm. Váha jedného kusu zatrávňovača je 2,3kg. Každá mriežka má 49 vnútorných medzier na vyplnenie. Zatrávňovač N50 PRO umožnuje až 86% priepustnosť vody a zatrávnenie. Schválne si dajte otázku. Koľko má priepustnosť a zatrávnenie taká zámková dlažba? 

    Stajne a stojiská koní a dobytka bez blata. Čisté kopytá s plastovým zatrávňovačom N50 PRO!

    Plastový zatrávňovač N50 PRO je skvelým riešením pre chovateľov koní a dobytka, ktorí hľadajú spôsob, ako zabezpečiť pevný a stabilný povrch na stojiskách a výbehoch. Naša kolekcia plastových zatrávňovačov série N je navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám každého chovateľa. Ponúkame rôzne veľkosti a nosnosťktoré sa dajú prispôsobiť akémukoľvek priestoru, či už ide o malú stajňu alebo veľký výbeh. Okrem toho poskytujeme rýchle a spoľahlivé doručenie, a v prípade potreby aj odbornú inštaláciu. Zabezpečte svojim zvieratám najlepší možný povrch a uľahčite si život s našimi plastovými zatrávňovačmi. Kontaktujte nás ešte dnes a zistite viac o našich produktoch a aktuálnych akciách!

    Aké problémy vyrieši plastový zatrávňovač N50 PRO na Vašej farme?

    1. Ochrana pred blatom a kalužami: Naše plastové zatrávňovače majú vynikajúce drenážne vlastnosti, čo znamená, že voda sa efektívne odvádza a nedochádza k tvorbe kaluží. To je obzvlášť dôležité na výbehoch a stojiskách, kde sa často vyskytuje blato, ktoré môže byť nebezpečné pre zdravie a pohodu vašich zvierat.
    2. Vysoká odolnosť a trvanlivosť: Naše zatrávňovače sú vyrobené z recyklovateľného plastového mixu PE a PP, ktorý je navrhnutý tak, aby odolal vysokému zaťaženiu a náročným poveternostným podmienkam. To znamená, že vydržia aj váhu ťažkých nákladných vozidiel a nepoškodia sa ani pri intenzívnom používaní.
    3. Jednoduchá inštalácia a údržba: Montáž našich zatrávňovačov je veľmi jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje. Systém spájania jednotlivých dielov je navrhnutý tak, aby bol rýchly a efektívny. V prípade potreby je možné plochu ľahko demontovať a znovu nainštalovať na inom mieste.
    4. Zlepšenie komfortu pre zvieratá: Stabilný a pevný povrch, ktorý naše zatrávňovače poskytujú, je pre kone a dobytok oveľa pohodlnejší a bezpečnejší. Minimalizuje riziko zranení spôsobených pošmyknutím alebo pádom a zabezpečuje, že zvieratá majú vždy suchý a čistý priestor na pohyb a odpočinok.
    5. Ekologické riešenie: Naše zatrávňovače sú vyrobené z recyklovateľných materiálov, čo znamená, že sú šetrné k životnému prostrediu. Okrem toho poskytujú estetické a funkčné riešenie bez zbytočného zaťažovania prírody, čo je dôležité pre každého, kto sa stará o udržateľnosť a ekológiu.
    zatrávňovače pre stojiská a výbehy koní a dobytka
    montáž zatrávňovačov N40 svojpomocne

    Jednoduchá montáž svojpomocne

    Montáž plastových zatrávňovačov N50 PRO je jednoduchá a nemusíte sa jej báť aj keď ste úplný laik. Nemáte moc čo pokaziť. Zatrávňovače sa inštalujú na spevnenú plochu a podľa uvažovaného účelu a zaťaženia musíte urobiť podkladovú nosnú vrstvu.

    1. Krok 1 – vymedziť si plochu ktorú budeme spevňovať. Odstrániť z tejto plochy trávnik, korene, skaly. V tomto kroku je vhodné položiť na zem, aj vhodný typ geotextílie, ktorá oddelí zeminu od nosnej vrstvy.
    2. Krok 2 – podľa účelu na ktorý bude plocha slúžiť spravíme nosnú vrstvu makadamu frakcie 32-63, ktorá bude slúžiť zároveň ako drenáž pre vodu. Nosnú vrstvu je nutné riadne zhutniť vibračnou doskou – žabou.
    3. Krok 3 – nanesieme ukladaciu vrstvu piesku-štrku frakcie 0-4 alebo 4-8mm
    4. Krok 4 – začneme ukladať plastové zatrávňovače z rohu plochy a zámkom smerom dopredu aby sme vedeli vždy uzamknúť ďalšie kusy. Ak sme použili aj obrubníky je potrebné nechať medzi obrubníkom a zatrávňovačmi diletačnú medzeru 1-2cm. Zatrávňovače skracujeme flexou alebo chvostovou pílkou.
    5. Krok 5 – vyplníme plastové zatrávňovače vhodnou výplňou – štrkom, zeminou s trávou, rozchodníkmi. 

    Na čo si dať pri montáži pozor!

    Či už ste domáci majster, laik alebo profesionál, pri montáži plastových zatrávňovačov je dôležité venovať pozornosť nasledujúcim krokom:

    • Príprava podkladu –  Podklad musí byť rovný a pevný, aby zabezpečil stabilitu zatrávňovačov. 
    • Správna výška podložia – Pred položením zatrávňovačov sa uistite, že máte správnu výšku podložia. Toto je najdôležitejší krok a zároveň najčastejšia chyba.
    • Náš TIP: Pochôdzne plochy (bez dopravy): 0-15 cm // Osobné vozidlá: 15-30 cm //Nákladné vozidlá: 30-60 cm  // Použite vhodný typ makadamu s frakciou 32-63 mm.
    • Dilatačné špáry – Nezabudnite na dilatačné špáry, ktoré zabezpečia, že zatrávňovače budú odolné voči zmenám teploty a pohybom podložia.
    • Spojovacie zámky – Správne spojenie: Dbajte na to, aby ste jednotlivé diely správne spojili pomocou pevných zámkov. Tento systém zabezpečí, že celá plocha bude pevne držať pohromade bez potreby inštalácie obrubníkov.
    • Výplň zatrávňovačov – Výber výplne: Pri výbere výplne, či už ide o trávu, štrk alebo štrko-drť, dbajte na to, aby bola vhodná pre dané použitie a zaťaženie
    • Výplň nad plochou: Výplň musí byť vždy minimálne 2 mm nad plochou zatrávňovača.
    • Obrubníky – Stabilita: Hoci štruktúra dlažby série N nevyžaduje nutne obrubníky, ich použitie môže prispieť k lepšej stabilite celej plochy, najmä pri vysokom zaťažení. Obrubníky môžu byť betónové alebo plastové, podľa Vašich preferencií.
    • Kontrola po montáži – Konečná kontrola: Po dokončení montáže skontrolujte celú plochu, aby ste sa uistili, že všetky diely sú správne spojené a podklad je rovný
    •  Pravidelná kontrola a údržba zabezpečí dlhú životnosť a funkčnosť zatrávňovačov.

    Ak dodržíte tieto kroky, Vaša montáž plastových zatrávňovačov bude pre Vás hračkou a zvládnete ju hravo svojpomocne. Výsledná plocha bude nielen funkčná, ale aj esteticky príťažlivá a bude vám slúžiť dlhé roky. Inšpirovať sa môžete realizáciami našich spokojných zákazníkov v sekcii REALIZÁCIE.

    parkovacie státie pred domov plastový zatrávňovač N40

    Príslušenstvo k plastovým zatrávňovačom série N

    K našej ponuke zatravňovačov série N, ktoré sú ideálnym riešením pre spevnenie povrchov a zároveň zachovanie zelene, ponúkame aj ďalšie produkty, ktoré Vám pomôžu dosiahnuť dokonalý výsledok vo Vašom projekte.

    Jedným z takýchto produktov sú naše originálne plastové obrubníky. V našej ponuke nájdete rôzne typy, medzi ktoré patria EKOOPTIBORD TERRABORD. Každý z týchto obrubníkov je dostupný v rozličných rozmeroch, čo Vám umožní nájsť presne ten správny produkt, ktorý bude vyhovovať Vašim špecifickým potrebám a požiadavkám. Plastové obrubníky sú navrhnuté tak, aby boli odolné a zároveň esteticky príťažlivé, čo znamená, že Váš projekt bude nielen funkčný, ale aj vizuálne atraktívny.

    Okrem obrubníkov ponúkame aj praktické plastové klince EKO a UNI, ktoré sú nevyhnutné pre jednoduché a pevné upevnenie obrubníkov na mieste. Pri parkoviskách zasa oceníte parkovacie značky ktoré jednoducho a viditeľne oddelia viac parkovacích miest. 

    Pre viac detailov o našich produktoch, neváhajte osloviť náš tím. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme s akýmikoľvek otázkami alebo problémami, ktoré by ste mohli mať. Využiť môžete aj náš čet na e-shope, kde sme Vám k dispozícii do večerných hodín.

    príslušenstvo k plastovým zatrávnovačom n40

    Názor odborníka

    majiteľ e-shopu www.plastovezatravnovace.sk                       

    Plastový zatrávňovač N50 PRO odporúčam pre montáž na parkoviská a cesty s najvyššou premávkou, kde bude jazdiť každý druh vozidiel od osobných áut, dodávok až po nákladné autá. Tento zatrávňovač má nosnosť na 650t/m2. Taktiež má najhrubšie vnútorné a vonkajšie steny 6 mm čiže zvládne naozaj aj ťažký nákladiak či hasičské auto. Ako výplň do týchto zatrávňovačov odporúčam štrk, keďže sa predpokladá že cesta či parkovisko bude denne využívané a namáhané. Pri rozmeroch 50x50x5cm budete mať minimum odpadu pri rezaní a skracovaní, pevné zámky zatrávňovače zomknú a Vaše parkovisko či cestu spevníte svojpomocne až 50x rýchlejšie ako keby ste riešili zámkovú dlažbu. Plastové zatrávňovače N50 PRO sú presne to, čo potrebujete. Sú silné, odolné, s dlhou životnosťou a ešte k tomu dobre vyzerajú. Paletové množstvo je 48m² a pri jeho objednaní u nás v e-shope máte zatrávňovače za najvýhodnejšiu cenu za 1m² na trhu.

    DOPRAVA PRI NÁKUPE VIAC AKO PALETY ZADARMO!!!

    Zaťaženie 650 ton / m2
    Priepustnosť vody až 86%

    výška 50mm
    šírka 50cm
    dĺžka 50cm

    Cesty a príjazdy

    Zatrávňovač N50 pre spevnenie stojísk a výbehov koní a dobytka

    Výbehy pre zvieratá

    plastové zatrávňovače na parkovisko

    Osobné autá

    Zatrávňovač N50 pre spevnenie stojísk a výbehov koní a dobytka

    Manipulačné plochy

    Letiská

    Plastový zatrávňovač N40 PRO pre kamionové parkoviská

    Nákladné autá

    1-239 ks – menej ako 1 paleta

    4,30€ / 1 ks

    240-719 ks – menej ako 3 palety

    3,90€ / 1 ks

    720 a viac ks – 3 palety a viac

    3,70€ / 1 ks

    Plastové zatrávňovače N50 PRO sú vhodné pre široké spektrum použití, vrátane:

     

    • ciest a príjazdových ciest
    • parkovísk
    • chodníkov
    • promenád
    • spevnenia svahov a násypov
    • manévrovacích plôch
    • výbehov pre kone a iné zvieratá
    • letísk
    • kempingových plôch
    • námestí a dočasných parkovísk
    • iných nosných plôch
     

    Montážne pokyny, skladbu podložia si môžete pozrieť a stiahnuť tu:

    Technický list

    Séria N opis

    Séria N rez

    Montážny návod

    Certifikát

    Balenie a špecifikácia zatrávňovače

    Technické údaje plastový zatrávňovač N50 PRO:

    Rozmer:500 x 500 x 50 mmFarba:čierna
    Dĺžka:500 mmŠírka:500 mm
    Materiál:PP + PEZaťaženie:650t / m²
    UV ochrana:ánoSpotreba:4ks / m²
    Výška tvárnice:50 mmCertifikát EU:áno

    BALENIE – VEĽKOOBCHOD

    Počet kusov na palete:188 ksPočet m2 na palete:47 m2
    Veľkosť palety:120/100 cmVýška palety:2,1 m
    Hrubá hmotnosť palety:500 kgVáha 1ks / m²2,4kg / – 9,6kg / m²

    Súvisiace produkty

    Parkoviská pre požiarnu techniku a ťažké nákladné vozidlá N50 PRO
    Plastový zatrávňovač N50 PRO

    3,70  - 4,30 

    Pridať do košíka